Artiesten

Bent u op zoek naar een passende DJ, zanger of band voor uw feest of evenement? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

DJ’s:
De DJ’s van PS-Entertainment zijn geschikt voor elk feest. Door de interactie die ze hebben met het publiek en het enthousiasme waarmee ze draaien maken ze elk feest tot een succes. Voor elke muziekstijl hebben wij een DJ voor u!!Zo hebben we bijvoorbeeld party DJ’s, house DJ’s maar ook allround DJ’s die alle muziekstijlen kunnen draaien.

Zangers & zangeressen:
De zangers en zangeressen waarmee wij werken hebben allemaal een breed repertoire. Hierdoor zijn ze voor elk feest inzetbaar. U kunt ze voor 1 uur inhuren maar een avondvullend programma is ook mogelijk!

Bands:
Bij ons zijn ook enkele bands te boeken. Dit zijn allemaal coverbands die door hun enthousiasme ervoor zorgen dat de dansvoer snel gevuld is. De bands staan allemaal garant voor een avond vol gezelligheid en goede muziek. En omdat de muzikanten ook geweldige entertainers zijn belooft dat een avond te worden om niet snel meer te vergeten.

Verder zijn er ook nog andere artiesten te boeken zoals presentatoren voor uw evenement, bekende artiesten, verschillende acts en nog veel meer.

Heeft u vragen of opmerkingen over de artiesten? Neemt u dan gerust contact met ons op.